Reacties


 
Een shiatsu behandeling is voor mij telkens een " wellness ervaring" waarbij ik alle dagelijkse beslommeringen, storende gedachten en opgestapelde spanning voel wegstromen. Door mij over te geven aan de deskundige aanpak van Chris, mijn ervaren shiatsu-healer, worden alle verstoorde lichaamsfuncties weer in harmonie hersteld.

Zij bereikt dit door behoedzame, soms subtiele, maar zeer gerichte massages van bepaalde orgaanpunten en -zones. Ik voel me daarna meer in evenwicht, opgeladen, als herboren.

Maria

     
Ik neem al geruime tijd 3-wekelijks een behandeling. Het verstevigt je basisconditie en brengt evenwicht en herstel daar waar verstoringen de kop opsteken (schouder en nek-probleem). Bovendien is de behandeling bijzonder aangenaam en relaxerend. Helemaal niet te vergelijken met een klassieke massage. De behandeling door Chris is telkens weer net iets anders, toegespitst op de situatie op dat moment.

Een aanrader voor iedereen die met zijn gezondheid begaan is.

Paul
 
 
Alles zit terug op zijn plaats, mijn lichaam past weer :))

Anne

     
Omdat ik op een natuurlijke manier gezond wil blijven, kies ik ééns in de maand voor een onderhoudsbeurt. Dit is altijd een deugddoende ervaring voor mijn lichaam en geest, ik word er blij van!

Leen

 
 
De lessen van Chris en haar begeleiding, helpen me echt. Ook de tips die ze me meegeeft, hebben een gunstig effect. Echt degelijk en professioneel!

Johan

     
Voor mij hebben de sessies o.a. het volgende gedaan: De eerste keer, sinds lang volledig ontspannen voelen Een heel uur relaxen voorafgegaan door een kort gesprekje Telkens, een zeer persoonlijke en professionele aanpak, maatwerk!

Ken

 


 © Bo-Senti. All rights reserved. Bo-Senti - Tijkstraat 40 - 2360 Oud-Turnhout
tel +32 478 52 21 83 - mail Bo-Senti@telenet.be
Production by Ajouta